Γράφει ο/η Χλόη Μιχαηλίδου
SHARE IT!

Κουρέματα 2013…πώς να τα ζητήσεις!

Ιανουαρίου 2013

 foto_75824

Καινούργια χρονιά- Καλή χρονιά !!! Θα δανειστώ κάτι που διάβασα κάπου και μου άρεσε πολύ: Τoday is the first blank page of a 365 page book write a perfect one !

Κάπως έτσι νιώθω και εγώ  και θέλω να ξεκινήσω την  καινούργια χρονιά κάνοντας κάποιες μικρές ή μεγάλες αλλαγές ξεκινώντας από πού αλλού από τα μαλλιά μου.

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όλες μας  κάποια  στιγμή έχουμε βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση τύπου (χρειάζομαι μια αλλαγηηηηη)ακόμη κι αν έχουμε  τα πιο ωραία μαλλιά του κόσμου??????

Αν, λοιπόν, βρίσκεστε  σε αυτή τη  θέση και εσείς ίσως αυτό το άρθρο σας  βοηθήσει να πάρετε  μια απόφαση  για το τι θα μπορούσατε να κάνετε  με τα μαλλιά σας.

χτενισματα

Jennifer Lopez
Πώς να το ζητήσεις:  Μαλλιά φιλαριστά λίγο πιο κάτω από τους ώμους με μακριές φράντζες.
Επέλεξε το  αν έχεις μακριά ίσια ή σπαστά  μαλλιά και θέλεις ένα εύκολο και πρακτικό κούρεμα που να σου δίνει στιλ.
Τι να προσέξεις – δεν θα έλεγα ότι είναι καλή ιδέα  αν τα μαλλιά σου είναι πολύ σγουρά.

χτενισματα 2013

Rihanna

Πώς να  το ζητήσεις  : Pixie cut
Σίγουρα δοκίμασε το αν έχεις αδύνατο πρόσωπο, όμορφα χαρακτηριστικά που θέλεις να τονίσεις ή ζητάς ένα κούρεμα που να σου χαρίζει ελευθερία. Κάνεις το χτένισμά σου και σε ελάχιστο χρόνο είσαι έτοιμη.

Μην το δοκιμάσεις  αν πιστεύεις πως έχεις  κάποιες ατέλειες στο πρόσωπο σου ή αν θεωρείς ότι ακόμα και το να πιάσεις τα μαλλιά σου είναι απαγορευτικό ή δεν σου αρέσει.

κουρεματα 13

Zooey Deschanel

Πως  να το ζητήσεις  : Μαλλιά μακριά ντεγκραντέ  με βαριές μακριές αφέλειες. Σκέψου  το αν έχεις σπαστά και πλούσια μαλλιά  και θα ήθελες να τους δώσεις μια κίνηση.

Μην το κάνεις  αν έχεις ολόισια μαλλιά. Στα ίσια μαλλιά το ντεγκραντάρισμα δεν κάθετε το ίδιο  όμορφα.

κουρεματα 2013

Kate Moss

Πως  να το ζητήσεις: Καρέ (όχι μακρύ) με φράντζα.
Επίλεξέ το αν έχεις βαρεθεί το μακρύ μήκος των μαλλιών σου και θέλεις ένα  πιο stylish haircut.Απόφυγέ το αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά ή λεπτή τρίχα, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.

κουρεματα

Beyonce

Πώς να  το ζητήσεις  : 60’s αφέλειες

Αποφάσισε  το αν… σου αρέσουν τα χτενίσματα   με αναφορές σε δεκαετίες ή έχεις τελείως ίσια μαλλιά

Μην το κάνεις  αν δεν σου αρέσει  να ασχολείσαι πολύ  με τα μαλλιά σου.Επίσης, αν το πρόσωπο σου είναι στρογγυλό καλύτερα να μην το δοκιμάσεις . Οι 60’s αφέλειες πλαισιώνουν το πρόσωπο και το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο στρογγυλό σε σχέση με αυτό που πραγματικά είναι. 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.