Γράφει ο/η hairsalon
SHARE IT!

Νυφικα χτενισματα

Ιουνίου 2010

Λέγεται ότι ,ένας ικανοποιημένος πελάτης μπορεί να μας φέρει άλλους 5 ικανοποιημένους πελάτες .

Αν προσπαθήσετε να εφαρμόσετε αυτόν τον «κανόνα» στα νυφικα χτενισματα, θα μπορέσετε να κατανοήσετε το πόσο σημαντική είναι η δημιουργία, ωραίων νυφικών χτενισμάτων. Σκεφτείτε αυτό για κάθε γάμο.

νυφικα χτενισματα φωτογραφιες

Αποφασίστε τώρα να δημιουργήσετε νυφικα χτενισματα, που είναι πολύ δύσκολα να δημιουργηθούν ξανά από άλλους και αυτό γιατί οι γυναίκες που θα παρευρίσκονται στο γάμο, θα το καταλάβουν και θα αναζητήσουν να βρουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα .

Ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης τα νυφικα χτενισματα, μπορούν να αποφέρουν μεγάλο κέρδος στην επιχείρηση σας για αυτό καλό είναι να προσπαθήσετε να εξελίξετε τις ικανότητες της ομάδας σας .

Πρόκειται για πραγματική τέχνη, το να μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα νυφικό χτένισμα που να ταιριάζει σε κάποιον. Χρειάζεται να αξιολογήστε ,ποιο πραγματικά μέλος της ομάδας μπορεί και γνωρίζει πώς να το κάνει. Εφόσον αποφασίσετε για το ποιος είναι ο καλύτερος γι αυτού του είδους την υπηρεσία, ξεκινήστε να προωθείτε τις συγκεκριμένες ικανότητες στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας .

Όταν μια πελάτισσα που πρόκειται να παντρευτεί έρθει σε εσάς ,αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να της αφιερώσετε χρόνο για συζήτηση και συμβουλές, για το πώς θα ήθελε να είναι, να της δείξετε ότι σκοπεύετε να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να την ευχαριστήσετε στο να πετυχει αυτό που θέλει, λαμβάνοντας βέβαια πάντα υποψιν το είδος ,το μήκος ,την ποιότητα των μαλλιών της κ.α.…

gamos-nifika-xtenismata

Το πιο σπουδαίο από όλα που χρειάζεται αρκετή πρακτική, εάν ασχολείστε με το συγκεκριμένο είδος styling είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ . Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι για να φτάσετε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, ίσως χρειαστεί παραπάνω από ένα δοκιμαστικό, γι αυτό θα πρέπει να ενσωματώσετε όλα αυτά στην τιμή έτσι ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις –παρεξηγήσεις και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε και τυχόν κόστος των αξεσουάρ που ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε.

Ένας πολύ καλός τρόπος στο να κτίσετε αυτού του είδους τα «χτενίσματα» είναι να δημιουργήσετε κάποια νυφικά πακέτα .Οι περισσότερες γυναίκες, που αναζητούν τέτοιου είδους υπηρεσίες ,θέλουν να είναι πρακτικές και ψάχνουν για την καλύτερη συμφωνία ειδικά αυτές τις «εποχές» . Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης ο κόσμος συνεχίζει να παντρεύεται απλά ίσως έχουν έναν σφιχτότερο προϋπολογισμό .

Ένας απλός τρόπος για να επικοινωνήσετε τις προσφορές σας είναι, βάζοντας μια διαφήμιση σε ένα τοπικό περιοδικό ή μια εφημερίδα .

Άλλος τρόπος είναι το να κάνετε δώρο το μακιγιαζ εκείνης της ημέρας ,ή απλά θα μπορούσατε να χρεώσετε χωρίς καμιά έκπτωση ή δώρο το χτένισμα και να προσφέρετε όλες τις άλλες υπηρεσίες σας σε μισή τιμή .( σε όλους μας αρέσει να ακούμε αυτήν την λέξη –μισή τιμή- )

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ,το πόσο σημαντικό είναι η εικόνα .Θα ήταν ιδανική η δημιουργία ενός άλμπουμ με την δουλειά σας έτσι ώστε η πελάτισσες σας, να μπορούν να δουν και ίσως να διαλέξουν μέσα από αυτό.Άλλος ένα τρόπος προώθησης είναι να κάνετε κάποιου είδους συμφωνίες με κάποιους manager ξενοδοχείων παρέχοντας σε αυτούς τις υπηρεσίας σας και κερδίζοντας αυτούς μπορεί να σας αποφέρουν άλλους απλά και μονό μιλώντας για εσάς σε κάθε πάρτι που φιλοξενούν .

Γι αυτό, να έχετε πάντα υποψιν σας έναν μακροπρόθεσμα στόχο ,να αναπτύξετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, έτσι κάθε φορά που θα κοιτούν την φωτογραφία του γάμου τους να θυμούνται και εσάς , και επειδή έμειναν ευχαριστημένοι θα επιστρέψουν. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε ότι δημιουργήσατε μια μακροχρόνια και επιτυχημένη σχέση



 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.